Veckans lunch

Måndag
10/2
 
 
Panerad kungsflundrafilé serveras med dill och kapriskräm, gröna ärtor, citron samt kokt potatis.
Bellas Guldvaskarpanna serveras med potatispuré samt rårörda lingon.
Tisdag

11/2

Currydoftande fisk och skaldjursgryta serveras med limeaioli samt vitlöksris.
Stekt fläsk serveras med löksås samt kokt skalad potatis.
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Onsdag

12/2

Ugnsbakad koljafilé serveras med rostad paprikasås, gnocchi samt grillade grönsaker.
Skånsk kalops serveras med inlagda rödbetor samt kokt potatis.
 
 
 
 
 
Torsdag

13/2

Bellas fisk och kräftlasagne serveras med riven parmesan, aioli samt syrlig tomatsallad.
Biff a la lindström serveras med råstekt potatis, gröna ärtor, skysås samt vispad senapskräm.
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fredag

14/2

Vitvinspocherad torsk serveras med skaldjurssås, ugnsbakad rotselleri och kålrot samt potatispuré.
Plommonspäckad fläskkarré serveras med gräddsås, äpplemos, persiljemorötter samt kokt potatis.
 
 

 

 
 
 
 
 
 
Veckans vegetariska

Risoni i krämig ädelostsås toppas med friterad halloumi samt ruccolasallad

Veckans lunch

Mån- Fre 11.30-15.00

135:-

Inkl. salladsbuffé, nybakat bröd samt kaffe och kaka

Norra Kajen 1
Hunnebostrand

0523‑500 00
info@bellagastis.se