Veckans lunch

Måndag
17/3

Panerad flundrafilé serveras med västkuströra, kokta primörer, citron samt kokt potatis.

Marinerad kycklinglårfilé serveras med koriander och jalapenokräm, cashewnötter, stekt ris samt pak choi.

 
 
 
 
Tisdag

18/3

Ugnsbakad koljafilé serveras med citronbräserad fänkål, krämig dill och räksås samt potatistomp.

Stekt fläsk serveras med löksås samt kokt potatis.

 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Onsdag

19/3

Krämig lax och räkpasta med spenat och parmesan toppas med syrlig.

Ungersk gulaschgryta serveras med ris samt aioli.

 
 
 
 
 
Torsdag

20/3

Stekt sejrygg serveras med skaldjurssås, rostade rotfrukter, potatispuré samt picklad morot.

Pannbiff serveras med sockerstekt lök, saltgurka, rostad potatis samt skysås.

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fredag

21/3

 

Pulled pork serveras med pitabröd, chipotlekräm samt ris.

Smörstekt laxfilé serveras med dillstuvad potatis, citron samt vårprimörer.

 
 

 

 
 
 
 
 
 
Veckans vegetariska

Sparrisrisotto toppas med riven ”gammelknas” ost samt ruccola

 

Veckans lunch

Mån- Fre 11.30-15.00

135:-

Inkl. salladsbuffé, nybakat bröd samt kaffe och kaka

Norra Kajen 1
Hunnebostrand

0523‑500 00
info@bellagastis.se