Måndag
25/9
Pocherad flundrafilé grenoblé serveras med brynt smör, kokt potatis samt riven pepparrot
Bellas guldvaskarpanna serveras med lingon samt potatispuré
Tisdag
26/9
Ugnsbakad kummel serveras med skaldjurssås, ugnsbakad persiljerot, kokt potatis samt fänkål
Stekt fläsk serveras med kokt potatis samt löksås
Onsdag
27/9
Stekt strömming serveras med potatispuré, rårörda lingon samt brynt smör
Flygande Jacob serveras med ris
Torsdag
28/9
Krämig fisk och skaldjurspasta med smak av chili och vitlök
Skånsk kalops serveras med kokt potatis samt inlagda rödbetor
Fredag
29/9
Västkust ramen serveras med handskalade räkor, pak choi, böngroddar samt glasnudlar
Nattbakad fläskkarré serveras med rostad potatis, gräddsås, kokt morötter samt äpplemos
Veckans vegetariska
Vegetarisk haloumi-Masala serveras med ris, naan bröd samt crèmefraiche
Lunch
Mån- Fre 11,30-15
125:-
ink: salladsbuffe kaffe och kaka