Veckans lunch

Måndag
7/10
Pocherad spättafilé serveras med vitvinsås, kokt potatis och haricoverts.
Bellas gräddstuvade pyttipanna serveras med stekt ägg, rödbetor samt saltgurka.
 
 
Tisdag

8/10

Kokt torsk i ägg och persiljesås serveras med kokt potatis samt gröna ärtor.
Stekt fläsk serveras med löksås samt kokt potatis.
 
 
 
 
Onsdag

9/10

Färskostbakad koljafilé serveras med grönsaksragu och bulgursallad.
Lasagne al forno serveras med aioli, toppas med riven parmesanost.
 
 
 
 
 
 
 
Torsdag

10/10

Fisk och skaldjursgryta toppas med aioli.
Schnitzel serveras med stekt potatis, sardelsmör samt rödvinsås.
 
 
 
 
 
 
 
 
Fredag

11/10

Halstrad laxfilé serveras med grönsaksrisotto samt blåmusselsås.
Nattbakad svensk karré serveras med pepparrostad potatis och rotfrukter samt cognaqsås
 
 
Veckans vegetariska
 
 
Svamprisotto toppas med riven ost samt ruccola
 

Veckans lunch

Mån- Fre 11.30-15.00

135:-

Inkl. salladsbuffé, nybakat bröd samt kaffe och kaka

Norra Kajen 1
Hunnebostrand

0523‑500 00
info@bellagastis.se