Måndag
16/6
Vitvinspocherad spättafilé serveras med kokt färskpotatis, vitvinssås, citronglacerade morötter
Asiatisk kycklinggryta serveras med ris
Tisdag
17/6
Laxpasta serveras i krämig vitvinssås toppas med riven grana padano
Stekt fläsk med löksås serveras med kokt potatis
Onsdag
18/6
Fisk och skaldjursgryta serveras med saffrans aioli och potatis
Kålpudding, serveras med lingonsylt, gräddsås kokt potatis
Torsdag
19/6
Inkokt lax med somrig potatissallad, citronkräm
Fläsknoisette serveras med rostad potatis och rotfrukter, bearnaisesås
Fredag
20/6
Midsommarafton!
A la carte ifrån 12.00
Veckans vegetariska
Asiatisk gryta med tofu serveras med ris
Veckans lunch
Mån- Fre 11.30-15.00
135:-
Inkl. salladsbuffé, nybakat bröd samt kaffe och kaka