Måndag
Panerad flundrafilé serveras med västkuströra, kokta primörer, citron samt kokt potatis.
Marinerad kycklinglårfilé serveras med koriander och jalapenokräm, cashewnötter, stekt ris samt pak choi.
Tisdag
18/3
Ugnsbakad koljafilé serveras med citronbräserad fänkål, krämig dill och räksås samt potatistomp.
Stekt fläsk serveras med löksås samt kokt potatis.
Onsdag
19/3
Ungersk gulaschgryta serveras med ris samt aioli.
Torsdag
20/3
Stekt sejrygg serveras med skaldjurssås, rostade rotfrukter, potatispuré samt picklad morot.
Pannbiff serveras med sockerstekt lök, saltgurka, rostad potatis samt skysås.
Fredag
21/3
Pulled pork serveras med pitabröd, chipotlekräm samt ris.
Smörstekt laxfilé serveras med dillstuvad potatis, citron samt vårprimörer.
Veckans vegetariska
Sparrisrisotto toppas med riven ”gammelknas” ost samt ruccola
Veckans lunch
Mån- Fre 11.30-15.00
135:-
Inkl. salladsbuffé, nybakat bröd samt kaffe och kaka