Måndag
21/10
Ugnbakad kungsflundrafilé serveras med brynt smör, rödbetor, kapris, riven pepparrot samt kokt potatis.
Bräckt falukorv serveras med kokt skalad potatis. grovkornig senap samt stuvad spetskål.
Tisdag
22/10
Pernodoftande fisk och skaldjursgryta serveras med rotfrukter samt saffransaioli.
Stekt rimmat fläsk serveras med raggmunk samt rårörda lingon.
Onsdag
23/10
Dillrimmat sejfilé serveras med vitvinsås, smörstekta primörer, kokt potatis och citron.
Skånsk kalops serveras med kokt potatis samt inlagda rödbetor.
Torsdag
24/10
Teriyakibakad lax serveras med fried rice, chili- & kokossmörsås, koriander samt pak chio.
Baconinlindad kycklingbröst serveras med dragonsås, rostad morot, bakad tomat samt krossad potatis med parmesan.
Fredag
25/10
Panerad koljafilé serveras med dansk remouladsås, gröna ärtor, citron samt kokt potatis.
Bellas gyros på svensk fläskkarré serveras med örtfriterad potatis, tzatziki, tomat/löksallad samt bröd
Veckans vegetariska
Bellas vegetariska kebabtallrik serveras med pommes frites, blandad sallad, fefferoni samt kebabsås.
Veckans lunch
Mån- Fre 11.30-15.00
135:-
Inkl. salladsbuffé, nybakat bröd samt kaffe och kaka