Måndag
10/2
Panerad kungsflundrafilé serveras med dill och kapriskräm, gröna ärtor, citron samt kokt potatis.
Bellas Guldvaskarpanna serveras med potatispuré samt rårörda lingon.
Tisdag
11/2
Currydoftande fisk och skaldjursgryta serveras med limeaioli samt vitlöksris.
Stekt fläsk serveras med löksås samt kokt skalad potatis.
Onsdag
12/2
Ugnsbakad koljafilé serveras med rostad paprikasås, gnocchi samt grillade grönsaker.
Skånsk kalops serveras med inlagda rödbetor samt kokt potatis.
Torsdag
13/2
Bellas fisk och kräftlasagne serveras med riven parmesan, aioli samt syrlig tomatsallad.
Biff a la lindström serveras med råstekt potatis, gröna ärtor, skysås samt vispad senapskräm.
Fredag
14/2
Vitvinspocherad torsk serveras med skaldjurssås, ugnsbakad rotselleri och kålrot samt potatispuré.
Plommonspäckad fläskkarré serveras med gräddsås, äpplemos, persiljemorötter samt kokt potatis.
Veckans vegetariska
Risoni i krämig ädelostsås toppas med friterad halloumi samt ruccolasallad
Veckans lunch
Mån- Fre 11.30-15.00
135:-
Inkl. salladsbuffé, nybakat bröd samt kaffe och kaka