Veckans lunch

Måndag
13/1
Guldvaskarpanna serveras med potatispuré samt rårörda lingon
Panerad kungsflundrafilé serveras med kall örtagårdsås, gröna ärtor, grillad citron samt kokt potatis.
 
 
 
 
Tisdag

14/1

Asiatisk fisk och skaldjursgryta serveras med grönsaksris samt limeaioli.
Stekt fläsk med löksås serveras med kokt skalad potatis.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Onsdag

15/1

Ugnsbakad kummel serveras med vitvinsås, bakad morot, potatispuré samt dillpicklade grönsaker.
Lasagne al Forno toppas med tomat och ruccolasallad samt riven parmesan.
 
 
 
 
 
 
Torsdag

16/1

 
Pocherad torskfilé serveras med äggsås, persiljemorötter samt skalad kokt potatis.
Mustig köttgryta smaksatt med dragon och dijon serveras med potatisstomp.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fredag

17/1

Ugnsbakade laxbitar i krämig hummersås serveras med dillkokt potatis, fänkålscrudité samt rostad morot.
Helstekt kotlettrad serveras med grönpepparsås, friterad potatis samt smörstekt haricoverts.
 
 
 
 
 
 
Veckans vegetariska

Pasta fioelino, pastaknyten fyllda med tre ostar och tryffel serveras med brynt salviasmör och toppas med riven gammelknasost.

Veckans lunch

Mån- Fre 11.30-15.00

135:-

Inkl. salladsbuffé, nybakat bröd samt kaffe och kaka

Norra Kajen 1
Hunnebostrand

0523‑500 00
info@bellagastis.se