Veckans lunch

Måndag
21/10
 
Ugnbakad kungsflundrafilé serveras med brynt smör, rödbetor, kapris, riven pepparrot samt kokt potatis.
Bräckt falukorv serveras med kokt skalad potatis. grovkornig senap samt stuvad spetskål.
 
 
Tisdag

22/10

 
Pernodoftande fisk och skaldjursgryta serveras med rotfrukter samt saffransaioli.
Stekt rimmat fläsk serveras med raggmunk samt rårörda lingon.
 
 
 
Onsdag

23/10

 
Dillrimmat sejfilé serveras med vitvinsås, smörstekta primörer, kokt potatis och citron.
Skånsk kalops serveras med kokt potatis samt inlagda rödbetor.
 
 
 
 
 
 
Torsdag

24/10

 
Teriyakibakad lax serveras med fried rice, chili- & kokossmörsås, koriander samt pak chio.
Baconinlindad kycklingbröst serveras med dragonsås, rostad morot, bakad tomat samt krossad potatis med parmesan.
 
 
 
 
 
 
Fredag

25/10

Panerad koljafilé serveras med dansk remouladsås, gröna ärtor, citron samt kokt potatis.
Bellas gyros på svensk fläskkarré serveras med örtfriterad potatis, tzatziki, tomat/löksallad samt bröd
 
 
Veckans vegetariska
 
Bellas vegetariska kebabtallrik serveras med pommes frites, blandad sallad, fefferoni samt kebabsås.
 

Veckans lunch

Mån- Fre 11.30-15.00

135:-

Inkl. salladsbuffé, nybakat bröd samt kaffe och kaka

Norra Kajen 1
Hunnebostrand

0523‑500 00
info@bellagastis.se