Måndag
4/12
Bohuslänsk fiskpudding serveras med skirat smör, gröna ärtor, riven pepparrot samt kokt potatis
Chili con carne serveras med ris samt vitlökskräm
Tisdag
5/12
Pocherad torsk serveras med syrlig dillsås, rostad blomkål och broccoli samt potatis
Fläskpannkaka serveras med lingonsylt samt råkostsallad
Onsdag
6/12
Öppen fiskgratäng serveras med duchesse, krämig skaldjurssås samt handskalade räkor
Pannbiff serveras med stekt lök, skysås, lingon samt saltgurka
Torsdag
7/12
Bellas variant på Paella med räkor, blåmusslor samt krämigt saffransris
Kyckling i ljuvlig ädelostsås toppas med riven parmesan
Fredag
8/12
Julbord
Veckans vegetariska
Krämig pasta Cacio e Pepé toppas med ruccola samt burratta
Lunch
Mån- Fre 11,30-15
125:-
ink: salladsbuffe kaffe och kaka