Veckans lunch

Måndag

26/2

Ugnsbakad flundrafilé serveras med brynt smör, riven pepparrot, rödbetor, kapris samt kokt potatis

Gräddstuvad pytt i panna serveras med inlagda rödbetor samt stekt ägg

Tisdag

27/2

Bakad långafilé serveras med senapssås, kokt potatis samt honungsrostad morot

Rimmad oxbringa serveras med rotmos samt pepparrotssås

 

Onsdag

28/2

Pocherad lubbfilé serveras med skaldjurssås, potatisstomp samt sauterade sockerärtor

Ugnsbakad kycklingfilé serveras med currysås, rostad broccoli samt ris

 

Torsdag

29/2

Asiatisk fiskgryta serveras med limeaioli, koriander samt kokt potatis

Krämig fläskfilégryta med svamp och bacon serveras med potatispuré samt creme fraiche

Fredag

1/3

Pankopanerad koljafilé serveras med kall romsås, citron samt kokt potatis

Helstekt picnicbog serveras med gräddsås, smörfräst rödkål, rostade rotfrukter samt äpplemos

Veckans vegetariska

Krämig risoni med fetaost och spenat toppas med basilikaolja samt ruccolasallad

Lunch

Mån- Fre 11,30-15

129:-

ink: salladsbuffe kaffe och kaka

Norra Kajen 1
Hunnebostrand

0523‑500 00
info@bellagastis.se