Måndag
7/10
Pocherad spättafilé serveras med vitvinsås, kokt potatis och haricoverts.
Bellas gräddstuvade pyttipanna serveras med stekt ägg, rödbetor samt saltgurka.
Tisdag
8/10
Kokt torsk i ägg och persiljesås serveras med kokt potatis samt gröna ärtor.
Stekt fläsk serveras med löksås samt kokt potatis.
Onsdag
9/10
Färskostbakad koljafilé serveras med grönsaksragu och bulgursallad.
Lasagne al forno serveras med aioli, toppas med riven parmesanost.
Torsdag
10/10
Fisk och skaldjursgryta toppas med aioli.
Schnitzel serveras med stekt potatis, sardelsmör samt rödvinsås.
Fredag
11/10
Halstrad laxfilé serveras med grönsaksrisotto samt blåmusselsås.
Nattbakad svensk karré serveras med pepparrostad potatis och rotfrukter samt cognaqsås
Veckans vegetariska
Svamprisotto toppas med riven ost samt ruccola
Veckans lunch
Mån- Fre 11.30-15.00
135:-
Inkl. salladsbuffé, nybakat bröd samt kaffe och kaka