Måndag 22/4
Fisk och skaldjurspasta i krämig sås smaksatt med vitlök och chili toppas med riven parmesan
Hot jambalaya, kyckling och chorizogryta med sting serveras med ris
Tisdag 23/4
Pocherad spättafilé serveras med hummersås, kokt potatis samt fänkålsallad
Stekt fläsk serveras med raggmunk samt rårörda lingon
Onsdag 24/4
Pankopanerad torskfilé serveras med husets tartarsås, gröna ärtor, citron samt kokt potatis
Örtbakat kycklinglår serveras med smörad dragonsky, ugnsrostade rotfrukter och potatis
Torsdag 25/4
Örtbakad laxfilé serveras med potatispuré, smörstekt brysselkål samt vitvinsås
Plommonspäckad karré serveras med gräddsås, persiljemorötter, kokt potatis samt svartvinbärsgelé
Fredag 26/4
Asiatisk fiskgryta serveras med limeaioli samt vitlöksris
Fläskschintzel serveras med rödvinssås, gröna ärtor, råstekt potatis samt sardell och citronsmör
Veckans vegetariska
Sparrisrisotto toppas med friterad grönkål samt riven parmesan
Lunch
Mån- Fre 11.30-15.00
129:-
ink: salladsbuffe kaffe och kaka