Veckans lunch

Måndag

24/6

 
 
Kräftfärserad kungsflundrafilé serveras med syrlig dillsås, bakade morötter samt kokt färskpotatis.
Coq au vin serveras med potatispuré, picklad lök samt rostad vitlökskräm.
Tisdag

25/6

 
 
Ångad långafilé serveras med senapssås, smörfräst purjolök samt kokt potatis.
Lasagne al forno serveras med tomat, lök och ruccolasallad samt riven parmesan.
Onsdag

26/6

Ugnsbakad lubbfilé serveras med vitvinsås, potatispuré, bakad fänkål samt picklad morot.
Chili con carne serveras med ris samt chipotlekräm.
Torsdag

27/6

Havets wallenbergare serveras med brynt smör, gröna ärtor, rårörda lingon samt potatispuré.
Ljummen nudelsallad med kyckling, vårlök, sesam och bambuskott serveras med koriander och jalapeñokräm.
 
Fredag

28/6

Ugnsbakad lax serveras med gräslökshollandaise, haricoverts, kokt potatis samt grillad citron.
Cevapcici serveras med ajvar, kaymak, gul lök samt bröd och vitlöksrostad potatis.
 
Veckans vegetariska
 
Vegetarisk poké bowl med mangosalsa, friterad halloumi, chilimayo samt edemamebönor.
 
 
 
 

Lunch

Mån- Fre 11.30-15.00

129:-

 

Norra Kajen 1
Hunnebostrand

0523‑500 00
info@bellagastis.se