Måndag
16/9
Krämig laxpasta i vitvinssås toppas med riven parmesan
Gräddstuvad pyttipanna serveras med ägg och rödbetor
Tisdag
17/9
Pocherad torsk serveras med ägg och persiljesås samt kokt potatis
Oxbringa serveras med honungsrostade rotfrukter, potatis samt pepparrotssås
Onsdag
18/9
Pocherad spätta serveras med varm dill och romsås, potatispuré samt rostad broccoli
Biff stroganoff serveras med ris samt smetana
Torsdag
19/9
Fisk och skaldjursgryta smaksatt med vitlök och chili, serveras med aioli samt ris
Marinerad kycklinglårfilé serveras med dragonsås, smörstekt gnocchi samt rostad morot
Fredag
20/9
Panerad torsk serveras med dansk remouladsås, citron, gröna ärtor samt kokt potatis
BBQ glaserad kotlettrad serveras med friterad potatis, coleslaw samt grillade grönsaker
Veckans vegetariska
Risoni i krämig gorgonzolasås toppas med grillad zucchini samt ruccola
Veckans lunch
Mån- Fre 11.30-15.00
135:-
Inkl. salladsbuffé, nybakat bröd samt kaffe och kaka