Jobba hos oss

Vill du arbeta för en organisation i framkant?

Vill du arbeta på en av de vackraste platserna i världen?

Vi söker glada och positiva medarbetare med hög servicekänsla även under högt tempo. Vi strävar efter en gemenskap med Vi-tänk och stor lagkänsla. Att vara noggrann och visa ansvarskänsla, samtidigt med vetskapen av att man är en del av en helhet, är något vi värdesätter högt.
Vi känner stor stolthet i det vi gör och kräver också detta från vår personal. Vi vill ge varje gäst en unik upplevelse och att de ska bli bemötta efter deras behov- vilket kräver god anpassningsförmåga.

Vi är förvissade om att vår noggrannhet, allt från första intryck, trivsam och påläst personal till detaljservicen, handplockad vinlista och de närodlade och färska råvarorna, får vår personal att växa och stoltheten över yrket att lysa. Organisationen har lång erfarenhet av restaurangbranschen både inom året-runt- och säsongsbetonade krogar. Vi värnar om personalhälsa och trygghet i jobbet och i vårt ledarskap.

Vi får in många ansökningar och läser igenom varje inkommande, men ett tips för att sticka ut från mängden är att bifoga anställningsbetyg från tidigare arbetsgivare och är du under 25år även skolbetyg.

Kontakt sker via jobb@bellagastis.se

Norra Kajen 1
Hunnebostrand

0523‑500 00
info@bellagastis.se