Helgsupé V. 3
Serveras
från Fredag kl 17.oo till söndag stängning eller till slutförsäljning!
Rätterna går även att beställa var och en för sig.
Förrätt-, varmrätt, och dessert 445kr.
Förrätt, och varmrätt 395kr
Vinpaket 2 glas 245kr
Förrätt
Vitlöksgratinerade havskräftor serveras med smörstekt bröd samt aioli.
145kr
Vi rekommenderar vår
Crémant
Varmrätt
Pocherad torsk serveras med gräddstuvad spetskål, krispig panchetta, kokt potatis samt grillad citron
285 kr
Vi rekommenderar vår Chablis Besson
Eller.
Rödvinsbräserad oxkind serveras med tryffelpotatispuré, picklad steklök, bakad morot samt madeirasky.
285 kr
Vi rekommenderar vår Ripasso Valpolicella
Dessert
Brynt smörkolaglass serveras med varm whiskeykolasås, rostad vit choklad samt vispad grädde
95kr
För- och varmrätt 395kr
För-, varm- och efterrätt 445kr
Rätterna kan självklart beställas var och en för sig.
Vinpaket 2 glas 245k2