Helgsupé v 22
Serveras från Fredag kl 17.oo till söndag stängning eller till slutförsäljning!
Rätterna går även att beställa var och en för sig.
Förrätt
Carpaccio på biff serveras med ruccola, olivolja, hyvlad parmesan
samt rostade pinjenötter
145kr
Vi rekommenderar vår amerikanska flerdruvevin, Evelution no7
Varmrätt
Smörstekt Rödingfilé, sandefjordsås med gräslök,
Dillkokt potatis samt sauterade grönsaker
285 kr
Vi rekommenderar vår Chardonnay
Eller
Grillad Pluma serveras med ljummen sötpotatissallad med fetaost,
majskolv samt alabamamayo
285 kr
Vi rekommenderar vår Cabernet Sauvignon, Zorzettig
Dessert
Hallonpannacottacheescake serveras med lime- och myntamarinerade bär toppas med lakritspulver
95kr
För- och varmrätt 395kr
För-, varm- och efterrätt 445kr
Rätterna kan självklart beställas var och en för sig.
Vinpaket 2glas 245kr