Helgsupé V. 40
Serveras
från Fredag kl 17.oo till söndag stängning eller till slutförsäljning!
Rätterna går även att beställa var och en för sig.
Förrätt-, varmrätt, och dessert 445kr.
Förrätt, och varmrätt 395kr
Vinpaket 2 glas 245kr
Förrätt
Rostad jordäckskockssoppa toppas med parmesankrisp och serveras med västerbottentoast
145kr
Vi rekommenderar vår
Alsace Ribeauville Riesling
Varmrätt
Pocherad torskfilé serveras med brynt dillsmör, purjolök, potatiskräm samt handskalade räkor
285 kr
Vi rekommenderar vår Chardonnay Bourgogne
Eller.
Nattbakad oxkind serveras med tryffelpotatispuré, brysselkål, glaserad morot samt rostad vitlökssky
285 kr
Vi rekommenderar vår Verquire Cotes du Rhone
Dessert
Chokladfudgetårta toppas med karamelliserade nötter samt vispad grädde
95kr
För- och varmrätt 395kr
För-, varm- och efterrätt 445kr
Rätterna kan självklart beställas var och en för sig.
Vinpaket 2 glas