Helgsupé V. 48
Serveras
från Fredag kl 18.oo till söndag stängning eller till slutförsäljning!
Rätterna går även att beställa var och en för sig.
Förrätt-, varmrätt, och dessert 445kr.
Förrätt, och varmrätt 395kr
Vinpaket 2 glas 245kr
Förrätt
Carpaccio toppas med gammelknasost, tryffelkräm, ruccola samt pinjenötter
145kr
Vi rekommenderar vår
Chianti Classico
Varmrätt
Pocherad torsk serveras med smörad skaldjursås, bakad morot, kokt potatis samt dillpicklad fänkål
285 kr
Vi rekommenderar vår Riesling Alsace
Eller.
Bouef bourgouignon serveras med tryffelpotatispuré samyt rotfruktscrunch
285 kr
Vi rekommenderar vår Chotes du Rhone
Dessert
Vanilj och ingefärskokta päron serveras med vispad grädde samt rostad mandel
95kr
För- och varmrätt 395kr
För-, varm- och efterrätt 445kr
Rätterna kan självklart beställas var och en för sig.
Vinpaket 2 glas