Helgsupé V. 42
Serveras
från Fredag kl 17.oo till söndag stängning eller till slutförsäljning!
Rätterna går även att beställa var och en för sig.
Förrätt-, varmrätt, och dessert 445kr.
Förrätt, och varmrätt 395kr
Vinpaket 2 glas 245kr
Förrätt
Klassisk löjromstoast med smetana, rödlök och smörstekt levainbröd.
145kr
Vi rekommenderar vår
Chablis Domaine Besson
Varmrätt
Halstrad kummelrygg ”bourgogne” med varmrökt sidfläsk, skogschampinjoner, bräserad steklök, potatispuré samt rödvinssås
285 kr
Vi rekommenderar vår Sauvignon Blanc Sancerre
Eller.
Rödvinsbräserat lammlägg serveras med variation på rotselleri, morotspuré, smörad rosmarinsky samt krispig panko
285 kr
Vi rekommenderar vår Verquire Cotes du Rhone
Dessert
Varma hjortron serveras med vaniljglass samt kaksmulor
95kr
För- och varmrätt 395kr
För-, varm- och efterrätt 445kr
Rätterna kan självklart beställas var och en för sig.
Vinpaket 2 glas