Veckans lunch

Måndag
1/9
Pankopanerad kungsflundrafilé serveras med Bellas gubbröra, citron, kokt potatis samt ärtor.
Ost och bacongratinerad falukorv serveras med gurkmajonnäs, skånsk senap samt potatismos.
 
 
 
 
 
 
 
 
Tisdag
2/9
Dillrimmad koljafilé serveras med vitvinsås, smörslungad purjolök och fänkål samt kokt potatis.
Grillat majskycklingbröst serveras med dragonsås, potatisstomp samt rostade rotfrukter.
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Onsdag
3/9
Bellas bouillabaisse serveras med kokt potatis, aioli samt vitlökskrutonger.
Klassisk porterstek serveras med gräddsås, persiljemorötter, vinbärsgelé samt kokt potatis.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Torsdag
4/9
 
Fiskpudding serveras med skirat smör, riven pepparrot, ärtor samt kokt potatis.
Baconlindad köttfärslimpa serveras med champinjonsås, saltgurka, morötter samt kokt potatis.
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fredag
5/9
Het räkpasta toppas med fänkålssallad samt riven parmesan.
Pulled beef på högrev serveras med chipotlekräm, picklad rödlök, nachos samt vitlöksris.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
Veckans vegetariska

Svamprisotto toppas med riven parmesan, ruccola samt friterad ostronskivling.

Veckans lunch 135:-

Inkl. salladsbuffé, nybakat bröd, soppa samt kaffe och kaka

11.30-15-00

Norra Kajen 1
Hunnebostrand

0523‑500 00
info@bellagastis.se