Veckans lunch

Måndag
18/11
Panerad flundrafilé serveras med gröna ärtor, kokt potatis samt räk och kräftröra.
Guldvaskarpanna serveras med potatispuré samt rårörda lingon.
 
 
 
 
Tisdag

19/11

Kokt torsk serveras med ägg och persiljesås serveras med potatis.
Isterband med persiljestuvad potatis serveras med grovkornig senap.
 
 
Onsdag

20/11

 
Laxpasta i krämig vitvinsås toppas med riven grana padano.
Oxbringa serveras med rotmos och pepparrotssås.
 
 
 
 
 
Torsdag

21/11

Asiatisk fisk och skaldjursgryta med sting serveras med ris.
Wallenbergare serveras med potatispuré, skirat smör, ärtor samt lingon.
 
 
 
 
 
 
 
Fredag

22/11

Öppen fiskgratäng serveras med potatispuré.
Örtbakad kotlettrad serveras med klyftpotatis samt tzatziki.
 
 
 
Veckans vegetariska

 

Svamprisotto toppas med riven grana padano samt tryffelolja

Veckans lunch

Mån- Fre 11.30-15.00

135:-

Inkl. salladsbuffé, nybakat bröd samt kaffe och kaka

Norra Kajen 1
Hunnebostrand

0523‑500 00
info@bellagastis.se