Måndag
24/11
Panerad flundra serveras med curryremoulad, kokta grönsaker, citron samt kokt potatis
Hot jambalaya, kycklinggryta med chorizo serveras med ris
Tisdag
25/11
Örtbakad koljafilé serveras med bulgursallad, ugnsbakade grönsaker samt aioli.
Stekt fläsk serveras med löksås samt kokt potatis.
Onsdag
26/11
Pocherad långafilé serveras med grovkornig senapssås, kokt potatis samt smörade morötter
Guldvaskarpanna serveras med potatispuré samt rårörda lingon.
Torsdag
27/11
Bellas bouillabaisse serveras med potatis samt saffransaioli.
Baconlindad köttfärslimpa serveras med champinjonsås, pressgurka, lingon samt kokt potatis
Fredag
28/11
Juldbordslunch
Veckans vegetariska
Friterad halloumi, bulgursallad, tomat, gurka, rödlök, sojamajonnäs, rostade sesamfrön
Veckans lunch 135:-
Inkl. salladsbuffé, nybakat bröd, soppa samt kaffe och kaka
11.30-15-00
