Måndag
12/5
Fiskpudding serveras med skirat smör, gröna ärtor, kokt potatis samt riven pepparrot.
Vitlök och chilimarinerad kyckling serveras med grönsaksris, grillad zucchini samt koriander och jalapeño majonnäs.
Tisdag
13/5
Ångad torsk serveras med ägg och persiljesås samt kokt potatis.
Stekt fläsk med löksås serveras med kokt potatis.
Onsdag
14/5
Pocherad koljafilé serveras med potatispuré samt vitvinsås.
Pepparrotskött serveras med smörade morötter samt kokt potatis.
Torsdag
15/5
Bellas räk och kräftlasagne toppas med riven parmesan samt syrlig dill och fänkålsallad.
Grekiska färsbiffar serveras med myntayoghurt, pitabröd pommes frites samt het tomatsås.
Fredag
16/5
Smörstekt laxfilé serveras med gräslöksaioli, ångade primörer, grillad citron samt kokt färskpotatis.
Plommonspäckad fläskkarré serveras med gräddsås, äpplemos samt ugnsrostad potatis och morot.
Veckans vegetariska
Pasta i krämig sås på soltorkade tomater och vitlök, serveras med grillade grönsaker samt riven parmesan.
Veckans lunch
Mån- Fre 11.30-15.00
135:-
Inkl. salladsbuffé, nybakat bröd samt kaffe och kaka