Måndag
Bohuslåda serveras med brynt smör, gröna ärtor, citron samt kokt potatis
Gräddstuvad pytt i panna serveras med inlagda rödbetor samt stekt ägg
Tisdag
Ångad flundrafilé serveras med varm dill och räksås, kokt potatis samt citronglaserade primörer
Stekt fläsk serveras med raggmunk samt rårörda lingon
Onsdag
Boeuf Bourgouignon serveras med potatispuré smaksatt med tryffel samt smetana
Friterad koljafilé serveras med tartarsås, ärtpuré, kokt potatis samt citron
Torsdag
Saffransdoftande fisk och skaldjursgryta serveras med kokt potatis, krutonger samt aioli
Fläsklägg serveras med rotmos samt grovkornig senap
Fredag
Halstrad laxfilé serveras med ”bohussås”, kokt potatis samt grillad citron
Nattbakad fläskkarré serveras med het tomat och bönsallad, bbq sås samt vitlöksrostad potatis
Veckans vegetariska
Bakad rotselleri toppas med brynt sojasmör, stekt skogssvamp samt rostade hasselnötter
Veckans lunch 135:-
Inkl. salladsbuffé, nybakat bröd, soppa samt kaffe och kaka
11.30-15-00