Måndag
17/11
Panerad flundrafilé serveras med gröna ärtor, kokt potatis samt räk & kräftröra
Fläskpannkaka serveras med rårörda lingon
Tisdag
18/11
Kokt torsk med ägg & persiljesås samt potatis
Isterband med persiljestuvad potatis serveras med inlagda rödbetor samt grovkornig senap.
Onsdag
19/11
Fisk & skaldjurspasta i krämig vitvinsås toppas med riven grana padano.
Oxbringa serveras med rotmos samt pepparrotssås.
Torsdag
20/11
Fisk & skaldjurspasta i krämig vitvinsås toppas med riven grana padano.
Oxbringa serveras med rotmos samt pepparrotssås.
Fredag
21/11
Halstrad laxfilé serveras med brysselkål, citronsmörsås samt kokt potatis.
Gochujang glacerad fläskkarré serveras med rostad potatis samt aioli.
Veckans vegetariska
Svamprisotto toppas med grana padano samt tryffelolja
Veckans lunch 135:-
Inkl. salladsbuffé, nybakat bröd, soppa samt kaffe och kaka
11.30-15-00
