Måndag
18/11
Panerad flundrafilé serveras med gröna ärtor, kokt potatis samt räk och kräftröra.
Guldvaskarpanna serveras med potatispuré samt rårörda lingon.
Tisdag
19/11
Kokt torsk serveras med ägg och persiljesås serveras med potatis.
Isterband med persiljestuvad potatis serveras med grovkornig senap.
Onsdag
20/11
Laxpasta i krämig vitvinsås toppas med riven grana padano.
Oxbringa serveras med rotmos och pepparrotssås.
Torsdag
21/11
Asiatisk fisk och skaldjursgryta med sting serveras med ris.
Wallenbergare serveras med potatispuré, skirat smör, ärtor samt lingon.
Fredag
22/11
Öppen fiskgratäng serveras med potatispuré.
Örtbakad kotlettrad serveras med klyftpotatis samt tzatziki.
Veckans vegetariska
Svamprisotto toppas med riven grana padano samt tryffelolja
Veckans lunch
Mån- Fre 11.30-15.00
135:-
Inkl. salladsbuffé, nybakat bröd samt kaffe och kaka