Måndag
15/12
Panerad flundrafilé serveras med gubbröra, kokt potatis.
Pasta med viltskav och svamp toppas med riven ost.
Tisdag
16/12
Kokt torsk med ägg och persiljesås serveras med kokt potatis.
Stekt fläsk med löksås samt kokt potatis.
Onsdag
17/12
Vitvinspocherad koljafilé serveras med brynt smör, pepparrot, räkor, kokt potatis
Bellas kyckling tikka masala serveras med ris och bröd.
Torsdag
18/12
Halstrad laxfilé med kokt potatis, kräfthollandaise samt haricoverts.
Hoisinglacerad fläsksida, kimchi, serveras med ris, toppas med rostade sesamfrön.
Fredag
19/11
Juldbordslunch
175kr
11.30-15.00
Veckans vegetariska
Asiatisk linsgryta med koksmjölk, lime, chili serveras med ris
Veckans lunch 135:-
Inkl. salladsbuffé, nybakat bröd, soppa samt kaffe och kaka
11.30-15-00
