Helgsupé V. 47
Serveras
från Fredag kl 17.oo till söndag stängning eller till slutförsäljning!
Rätterna går även att beställa var och en för sig.
Förrätt-, varmrätt, och dessert 445kr.
Förrätt, och varmrätt 395kr
Vinpaket 2 glas 245kr
Förrätt
Burrata serveras med smörstekta kantareller, brynt smör, surdegscrumble samt körvel
145kr
Vi rekommenderar vår
Chablis Besson
Varmrätt
Smörstekt koljafilé serveras med potatisknyten fyllda med kräftsjärtar, dill och västerbottenost, dillpicklad gurka samt vitvinssås
285 kr
Vi rekommenderar vår Stockwerk Grüner Veltliner
Eller.
Grillad pichana serveras med ”smashed potatoes” rödvinssås, chimi-churri samt sotad lök
285 kr
Vi rekommenderar vår Barbera
Dessert
Pepparkakscheesecake toppas med vispad vanilj och lingonkräm samt kardemummacrumble
95kr
För- och varmrätt 395kr
För-, varm- och efterrätt 445kr
Rätterna kan självklart beställas var och en för sig.
Vinpaket 2 glas