Helgsupé v. 20
Serveras från fredag kl 17.oo till söndag stängning eller till slutförsäljning!
Rätterna går även att beställa var och en för sig.
Förrätt-, varmrätt, och dessert 445kr.
Förrätt, och varmrätt 395kr
Vinpaket 2 glas 245kr
Förrätt
Asiatisk räkcocktail toppas med ingefärsmajjo, sallad på spetskål och koriander samt het mangosalsa samt sesamfrön
145kr
Vi rekommenderar vår
Crémant
Varmrätt
Ångad koljafilé serveras med skaldjurssås, smörbakad fänkål, picklad morot samt potatispuré
285 kr
Vi rekommenderar vår Chardonnay Bourgogne
Eller.
Nattbakad fläsksida serveras med krämig coleslaw, barbequemajonnäs, grillad majskolv samt friterad potatis
285 kr
Vi rekommenderar vår Ripasso Valpolicella
Dessert
Vit chokladpannacotta toppas med vanilj-inkokta rabarber samt färska jordgubbar
95kr
För- och varmrätt 395kr
För-, varm- och efterrätt 445kr
Rätterna kan självklart beställas var och en för sig.
Vinpaket 2 glas 245kr