Måndag 6/5
Pocherad spättafilé serveras med brynt smör, kapris,rödbetor samt potatis
Kycklingklubbor i chiliglaze serveras med ris med stekta grönsaker samt sojamajonnäs
Tisdag 7/5
Pocherad långafile serveras med senapssås, ångade primörer samt kokt potatis.
Pasta carbonara toppas med riven grana padano
Onsdag 8/5
Bellas fisk och skaldjursgryta serveras med potatis samt aioli
Baconinlindad köttfärslimpa serveras med kokt potatis, gräddsås, pressgurka samt lingon
Torsdag 9/5
A la carté ifrån kl 12.00
Fredag 10/5
Friterad torskfilé serveras med dansk remouladsås, gröna ärtor, citron samt potatis
Bellas pulledpork serveras med vitlöksris, friterad majstortilla samt vitlökskräm
Veckans vegetariska
Broccoli och mozzarellapaj serveras med tomat och ruccolasallad
Lunch
Mån- Fre 11.30-15.00
129:-
ink: salladsbuffe kaffe och kaka