Måndag
Panerad flundrafilé serveras med gubbröra, citron, ärtor samt kokt potatis
Bellas korv Stroganoff serveras med ris samt creme fraiche
Tisdag
1/4
Tapenade och citronbakad laxfilé serveras med ratatouille samt långkornigt ris
Pasta med krämig skink-och ädelostsås toppas med riven parmesan
Onsdag
2/4
Saffransdoftande fiskgryta serveras med aioli samt potatis
Grekisk moussaka toppas med ruccola och fetaostsallad
Torsdag
3/4
Pocherad torsk serveras med ägg och persiljesås samt kokt potatis
Lammfärsbiffar fyllda med fetaost och rosmarin serveras med tzatziki, rödvinssky samt rostade rotfrukter
Fredag
4/4
Havets wallenbergare serveras med potatispuré, brynt smör, lingon samt gröna ärtor
Nattbakad fläskkarré serveras med bearnaisesås, timjanbakad tomat samt friterad potatis
Veckans vegetariska
Halloumibowl med mangosalsa, edamamebönor, chilimayo samt koriander
Veckans lunch
Mån- Fre 11.30-15.00
135:-
Inkl. salladsbuffé, nybakat bröd samt kaffe och kaka