Måndag
3/10
Pocherad spättafilé serveras med grönsaksragu, kokt potatis samt aioli.
Stekt pannbiff serveras med sockerstekt lök, skysås, kokt potatis.
Tisdag
4/10
Parmesanbakad koljafilé serveras med bulgursallad, tomat och basilikasås.
Stekt fläsk serveras med bruna bönor.
Onsdag
5/10
Bohuslåda serveras med skirat smör, gröna ärtor, kokt potatis.
Bbqglacerade kycklingvingar, klyftpotatis, coleslaw, rostad majs och fetaost.
Torsdag
6/10
Öppen fiskgratäng serveras med potatispuré.
Köttbullar serveras med potatismos, gräddsås, pressgurka, lingonsylt.
Fredag
7/10
Halstrad laxfilé serveras med asiatisk sesam och sojasås.
Grillad pluma serveras med bearnaisesås, rostad potatis.
Veckans vegetariska
Vegetarisk kebab serveras med pommes, tomat, rödlök, fefferoni, gurka, kebabsås.
Veckans lunch 135:-
Inkl. salladsbuffé, nybakat bröd, soppa samt kaffe och kaka
11.30-15-00
